Guestbook

Leave a message

Messages from others

Casa di Tonno

Voor ons de eerste maal dat we de Abruzzen ontdekte. Zeer mooie streek een aanrader.We verbleven in Casa di Martile, een huisje met alle mogelijke voorzieningen en een zeer vriendelijk onthaal door Rita en Eric die er dan ook alles aan doen om het je zeer aangenaam te maken. De San Zopitofeesten waren het hoogtepunt van onze reis naar Loreto Apruntino.

Pauwels François (2024-06-05)

Casa di Martile

Net terug van een weekje ‘la dolce far Niente’ in Loreto Aprutino. Ik zat in casa di Martile, een schattig huisje in authentieke Italiaanse stijl, alles zeer netjes en proper en een mooi uitzicht op de bergen met hun eeuwige sneeuw in de verte. Eric en Rita zijn heel sympathiek en behulpzaam. Een goede uitvalsbasis voor wat dan ook dat je wil bezoeken in de Abruzzen.

hans van limbergen (2024-05-25)

Casa di Martile

Zeer mooie woning in een zeer mooie setting! Wij verbleven in casa di martile...alles wat je nodig hebt is aanwezig! Alle communicatie verliep zeer vlot en Rita & Eric zijn zeer aangenaam! Een aanraden voor wie in het rustige Abruzzo op vakantie wil...

Marika (2023-10-25)

Casa di Tonno

Bellissima location all'interno del centro storico in posizione panoramica e molto tranquilla. L'alloggio è molto bene arredato con molto buon gusto. L'ideale per spostarsi sulle spiagge e visitare i borghi alle spalle.

Felicitas (2023-10-23)

Casa di Tonno

Wij zijn van 5tot10okt in casa di tonno geweest .Het huis is ruim ,en er is alles wat je hoort te hebben ook airco .Ook een volledige keuken waar je zelf kan koken wat we smorgens en een keer savonds deden .Maar er zijn ook restaurants in het dorp met typische streekgerechten.Het huis was heel netjes, ook de badkamers en linnen, wat ik heel belangrijk vind .Wij geven een 10/10 voor dit heel oude Italiaanse huis met boven-terras waar het heerlijk zitten is ,zon ,uitzicht en rust .Ook staan de eigenaars Eric en Rita klaar om tips voor tripjes in de buurt te geven .Ons najaarstripje in loreto was met een gemiddelde 28 gr heel aangenaam .Ja zeker ...ook wij komen terug .

Familie Feyen (België) (2023-10-11)

Casa di Martile

Fabulous stay in lovely Loreto Aprutino. All that we looked for in a rental and more: parking, spacious rooms, very clean, charming owners and helpful property manager, amazing views from windows and balconies overlooking LA, mountains and countryside. This cozy home has been refurbished beautifully and is perfect for a single individual, couple, or family with older children.

Elisa M-H (2023-10-11)

Casa di Tonno

A lovely relaxing break in a beautiful location.
+ Beautiful property in a great location. The owner was very helpful in letting us into the property early as our flight was early morning. Beds very comfortable , kitchen well stocked. The balcony has fantastic views!

Christopher Carter (2023-09-04)

Casa di Martile


+ Everything was perfect! Great view, beautiful rooms with air-conditioning and good communication.

Domenico Miceli (2023-07-27)

Casa di Tonno

Het was een buitengewoon fijn verblijf in jullie huis in het centrum van Loreto! De bedden lagen prima en alles was aanwezig. Het vergezicht vanaf het dakterras was onbetaalbaar!! Dank!!

Pythia Winia (2023-05-09)

Casa di Tonno

Een heel gezellig stadje met een prachtige omgeving en sfeer. Het huis is meer als groot genoeg. Prachtige kamers met zeer goede matrassen. Proper en verzorgd is hier zeker tot in de perfectie behandeld. Fijn, dat ook alles aanwezig is voor een deftige maaltijd te kunnen maken. Maar de kers op de taart blijft het terras met het prachtige uitzicht over heel de vallei! De eigenaars Eric en Rita zijn cremekes van mensen en bereidwillig om elke ervaring speciaal te maken en je te willen begeleiden waar nodig. De kennis van de omgeving is bij hun echt zeker een plus! Zeker een aanrader!

axel (2023-04-03)

Casa di Tonno

We zijn net terug van een zalige trip naar een,prachtig, romantisch en authentiek dorpje Loreto Aprutino
Waar de liefste gastvrouw en gastheer Rita en Eric ons ontvangen hebben in Abruzzo bed , casa di tonno
Een zeer gezellige , mooi verzorgde maar vooral zeer sfeervol ingerichte vakantiewoning
Wij komen zeker nog eens terug

Bedankt Erik en Rita

Sara en Ronny (2023-01-18)

Casa di Tonno

Vorige week hebben wij 3 dagen verbleven in Casa di Tonno. We werden zeer gastvrij ontvangen door de eigenaren Eric en Rita. Casa di Tonno is een prachtig huis voorzien van alle gemakken en ligt midden in het historisch centrum van Loreto Aprutino. Een schitterende uitvalsbasis om de mooie regio Abruzzo te ontdekken.

Mildred & Marcel (2023-01-17)

Casa di Martile

Amazing stay at Casa di Tono. Erik and Rita are wonderful hosts. After checking us in and explaining what is what and where to go, we stayed for a couple of great nights. Would recommend to anyone! I’m def. coming back.

Giuseppe Manueli (2022-11-21)

Casa di Martile

super Urlaub und gerne wieder
+ Sehr liebevoll eingerichtete Ferienwohnung mit allem was man braucht! Gaststätten, Bars und Einkaufsmöglichkeiten zu Fuß erreichbar. Schlüsselübergabe war problemlos und kleine Tipps seitens der Vermieter vorab zugesandt!

Steffen Walther (2022-10-28)

Casa di Martile

10/10 per tutto e se potessi darei anche di più...casa stupenda curata in ogni dettaglio, pulitissima e in un'ottima posizione in un paese incantevole..abbiamo sfruttato moltissimo la terrazza con un panorama mozzafiato sulle colline pescaresi e del Chietino e la Maiella a fare da cornice.. Rita e consorte sono stati attenti ad indicarci posti e locali situati nel paese. sicuramente ci torneremo

Paolo Serafin (2022-10-27)

Casa di Tonno

Die Übergabe des Schlüssels hat wunderbar geklappt. Alles in allem waren wir sehr zufrieden.
+ Die Lage der Wohnung ist super, man ist genauso schnell im Gebirge als auch am Strand. An der Ausstattung gibt's nichts zu bemängeln, alles da was man braucht. Der Blick vom Balkon im Obergeschoss war sehr schön. Wir haben die Wohnung in einem sehr sauberen Zustand vorgefunden. Vielen Dank für die Bereitstellung

Ewald Kugler (2022-10-19)

Casa di Tonno

What a wonderful house to embrace a small Italian town experience. The house was exceptional with every detail amazing. And the view was to die for. We will be recommending this stay to all our friends and family. The hosts were more than helpful.

Suzanne Austin (2022-10-14)

Casa di Tonno

Great place to stay in Loreto Aprutino
Clean, large, well furnished. In a great location with the centro storico of Loreto Aprutino.

Eric Gray (2022-10-14)

Casa di Tonno


Rita’s house was perfectly located with a perfect view over the valley and just as described as in the announcement. We had a very good time in Loreto Aprutino and would definitely recommend it.

Thorsten Moor (2022-07-22)

Casa di Tonno

Wij verbleven 10 dagen in Casa del Tonno. Wat een rust hebben we daar genoten.
Een zeer idyllische locatie om helemaal ondergedompeld te worden de rust die de Abruzzen uitstralen.
Genoten van een bijzonder gastvrij onthaal door de immer behulpzame eigenaars Rita en Eric
Het gerestaureerde huis Casa del Tonno straalt een typische lokale Abruzzensfeer uit.
Het terras is een ideale plek om de dag te starten met een heerlijk ontbijt of de dag te eindigen incl. prachtige zonsopkomst en ondergang. Het zicht vanop het terras op de Gran Sasso en de Majella is trouwens adembenemend.
Toffe omgeving met bijzonder vriendelijke Italianen. Interessante rondleiding met een lokale gids leerde ons interessante weetjes over Loreto Aprutino. En via onze ochtend cappuccino bij Katja waande we ons enkele dagen goed ingeburgerd tussen de locale bewoners. De locals doen trouwens heel wat inspanningen om de gasten op hun gemak te stellen.
Leuke uitstapjes naar o.a. Trabocci’s (heerlijk gegeten), Gran Sasso, Campo Imperatore, Castel del Monte, …
Casa del Tonno in Loreto Aprutino, een plaats die je moet gezien én vooral zelf ervaren hebben. Een échte aanrader. Wij gaan alvast terug, een dikke 9,9/10!!

Jean Paul (2022-06-12)

1